(VIDEO) Utvrđen uzrok pada aviona u kojem niko nije preživio, zatekli strašne prizore: Djevojčica je vikala vratite mi brata

Foto:Ilustracija

Nakon nesreće objavljen je popis putnika i posade, na njemu se moglo vidjeti da su među njima bili dijete i dva tinejdžera
Ruski Međudržavni odbor za vazduhoplovstvo utvrdio je kako je greška posade jedan od uzroka pada aviona Antonov An-148 koji je u februaru prošle godine letio iz Moskve ka Orsku.

Naime, avion kompanije Saratov Airlines srušio se kraj sela Argunovo, oko 80 kilometara jugoistočno od Moskve, u trenutku pada se u njemu nalazila 71 osoba, a nitko od putnika ili članova posade nije preživio.

Kontakt sa avionom izgubljen je samo nekoliko minuta nakon polijetanja, a istražitelji su na mjestu nesreće zatekli strašne scene: dijelovi aviona i tijela poginulih bila su razbacana na širokom području. Predsjednik Vladimir Putin izrazio je sućut obiteljima žrtava i najavio detaljnu istragu o uzrocima pada.

Jedan od svjedoka je ruskim medijima rekao da je avion gorio dok je padao, a istražitelji su sumnjali na brojne uzroke. U obzir su tada uzeli vremenske uvjete, ljudsku grešku ili tehnički problem, no nisu spominjali mogućnost terorizma. Avionom je upravljao iskusan pilot s više od 5 hiljada sati leta.

Nakon nesreće objavljen je popis putnika i posade, na njemu se moglo vidjeti da su među njima bili dijete i dva tinejdžera, svi iz regije Orenburg.
U zračnoj luci Orsk djevojčica čiji je brat bio u avionu vikala je ‘Vratite mi brata’, pisao je Novaya Gazeta. Jedan je čovjek samo sjedio, gledao u mobitel i jecao, prenosi 100posto.

OSLOBOĐENJE PORTAL

Admin

Author: Admin